Menü Simge
Slayt1
Slayt1
Slayt1

HİZMETLERİMİZ

Toplu Yemek Hizmetleri
Toplu yemek üretim, dağıtım ve servisi için iki ayrı seçenek mevcuttur; kendi işyerinizde aşçılarımız ve servis elemanlarımız, ekipmanlarımız ile yemek üretimi ve servisi ve bizim fabrikamızda üretilip, işyerinizde dağıtım ve servisi. İşletmemiz mutfağında üretilen ürünlerin hazırlanmasında, muhafazasında ve taşınmasında, bulaşıkların yıkanmasında, tesis ve cihazların bakımında ve hijyen konularındaki mevzuatlara tam olarak uyulmaktadır. Ürünlerimiz, gatronom paslanmaz çelik vakum kapaklı küvetlerde, termobox taşıyıcılar ile taşınır, sıcak ve taze olarak size ulaştırılır. Mamul ve yarı mamul gıdalar ve yan ürünler, piyasada sağlıklı üretim yapan firma ve markalardan temin edilmektedir. Kullanılan gida maddelerinin tümü Gıda Maddeleri Tüzüğü, Türk Gıda Kodeksi ve Türk Standartları Enstitüsü Kurumu'nun (TSE, TSEK) standartlarına uygundur. Şirketimiz, iş kanunu, işçi sağlığı ve iş güvenliği hükümlerine göre işçilerin sağlığını korumak üzere her türlü tedbiri almaktadır.
Catering Hizmetleri
Catering hizmetlerimiz için hazırladığımız örnek menülerimizi istediğiniz doğrultuda değiştirebilir, uyarlayabilirsiniz. Bu menüler yerine kendi alternatif menülerinizi de kullanabilirsiniz. Bay ve bayan tecrübeli ve eğitimli, güler yüzlü servis personelimiz davetleriniz süresince hizmetinizde olacaktır. Kokteyl ve açık büfe yemekler; Fuar, kongre, seminer ve toplantılarınız için kahve molaları, öğle yemekleri ve kapanış kokteylleri. Açılış organizasyonları; Kantin, kafeterya ve restaurant işletmeciliği.
Süsleme Hizmetleri
Açılış, davet ve organizasyonlarınızda, masa süslemeleri, düğün ve nişanlarda nikah masası süslemeleri, Davetiye, nikah şekeri, çiçek partelleri gibi komple çözümler, Havai fişek gösterileri, balon dekorları, Temalı catering hizmetleri, Müzik ve sanatçı temini.

HAKKIMIZDA

HİJYEN
Bakterilere her yerde rastlanabilir, havada, derimizde, saçımızda, burnumuzda, yemeğimizde, ekipmanlarda. Bazıları mobil olabilir, fakat çoğu kendi kendilerine hareket edemezler ve transfer için temas edilmesi gerekir. Bakteriler gerekli ortamı yakaladıkları anda (yiyecek, sıcaklık, su) hızla yayılmaya başlarlar.

Gıda zehirlenmesine sebep olan bakteriler 37 santigrat derece, yani insan vücut ısısında en yüksek üreme noktasına ulaşırlar. Bu nedenle gıdaları soğumaya bıraktığımız süre içerisinde mutlaka üzerleri kapalı kalmalıdır. 50 santigrat derecede sadece bazı bakteriler hayatta kalabilir, 63 santigrat derece ve üzeri sıcaklıklarda tamamen ölürler.

Bakterilerin ölmesi için gerekli sıcaklık ve zaman tamamen bakterilerin cinsine v ve gıdaların çeşidine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Bütün canlı organizmalar gibi bakterilerde yaşayabilmek için gıdaya ihtiyaç duyarlar. Özellikle protein ve nem içeren gıdalar ile çalışırken azamı dikkat gösterilmesi şarttır.

Gıda zehirlenmesine yol açan bazı bakteriler;
Salmonelia: Özellikle kümes hayvanlarının dışkışında,
Staphylococcus : Burun, boğaz, açık ara ve çiziklerde,
Clostridum Perfringers : İnsan ve hayvan dışkısında,
Clostridum Botulinum: Toprakta ve Bazı denizlerde,
Bacillus Cereus : Toprak ve suda.

İLETİŞİM

Birlik Mahallesi 491.Cadde 491.Sokak No:6/B 06550 Çankaya / ANKARA
Tel: 0312 496 29 01   Fax: 0312 496 29 02 info@cancancatering.com